Week 3-2010

19-1

Vandaag wordt het nieuwe Breng uniform bezorgd. Het ziet er wel mooi uit. Beetje grote logo's erop dat wel. Ik ben alleen nog in gevecht met het sjaaltje hoe ik dat het beste om kan strikken. Die is namelijk anders van maat als het vorige sjaaltje. Helaas past het kolbertje niet en is de riem te kort (nee, zo dik ben ik niet). Maar de rest past gelukkig wel.
Agnes zegt dat we het vanaf 1 februari aan mogen. Nou dan heb ik nog even tijd de overhemden netjes te wassen en te strijken en iets goeds te verzinnen met dat langwerpige sjaaltje.
20-1

Net op tijd bij de kolk in Haalderen voor het laatste sprankje licht van vandaag.

"blauwbootje"
Als het nu gaat vriezen zonder dat er eerst sneeuw valt wordt het hier een prachtige schaatsplek. Het is nu nog steeds "dichtgevroren". Waarschijnlijk omdat het goed beschut ligt achter de dijk. Niet sterk genoeg om erop te kunnen, maar wel dicht. Het ijs hoeft alleen maar aan te groeien.
Beetje spelen met Photoshop.
22-1

Beetje kuieren langs de Rijndijk in Doornenburg.
Vandaag een dubbeltijdschrift gekocht over zwart/wit- en portretfotografie. Beetje geprobeerd met wat oudere foto's. Niet alles leent zich even goed voor zwart/wit, dus ik probeer een beetje uit. Woeste luchten en mist wel vind ik.
23-1

Ik wacht op een pakketje van selectvracht en ondertussen oefen nog maar wat met het omzetten naar zwart/wit. Maar nu weer op een andere (betere?) manier. Maar eigenlijk moet ik even weg. Dus ik hoop dat hij/zij snel komt.
Hè, hè... eind van de middag wordt eindelijk het pakketje bezorgd.Te laat om nog weg te gaan en achteraf onnodig om er voor thuis te blijven, het werd gewoon door de brievenbus geschoven. Maar ja, dat kon ik natuurlijk ook niet weten. Gisteren besteld, vandaag in huis en 20 jaar garantie! Cadeautje voor Cees....
iso 100 - F 14 - 30 sec - grijsfilter
Persoonlijk straatnaambord
Fei